Wat doe ik?

Samen met Esther ontwerp ik mijn eigen producten. Ik maak daarbij gebruik van tekenprogramma’s en Esther tekent vanuit de hand. Vervolgens vervaardig ik het product en bied ik deze te koop op mijn website. Ook maak ik meubels in opdracht van de klant. De wens van de klant vertalen we dan gezamenlijk tot een ontwerp en passen we waar nodig aan tot de klant geheel tevreden is. Ik blijf de klant indien gewenst middels foto’s betrekken bij het gehele proces.

Mijn producten zijn altijd van een hoge kwaliteit hout en wordt met zorg geselecteerd. Elk meubel heeft een mooie afwerking en heeft een luxe en exclusieve uitstraling. Het design is no nonsens en heeft een tijdloos karakter. In mijn zoektocht naar het perfecte, mooiste hout bekijk ik kritisch welke tekening het hout heeft. De natuur geeft ons prachtig hout wat al een kunstwerk op zich is. De schoonheid van de natuur kan middels een mooi functioneel meubelstuk waardig tot zijn recht komen in uw interieur.

Mijn projecten tot nu toe zijn o.a. audio-meubels, keukens, eettafels, salontafels, bijzettafels, tv-meubels (met tv-lift), dressoirs, boekenkasten, inbouwkasten en maatmeubels. Uiteraard wil ik mijn horizon verbreden, dus ook voor andere oplossingen ben ik u graag van dienst.

Naast het vervaardigen van meubels voor eigen verkoop zet ik mij ook in als ZZP-er voor architecten, interieurontwerpers en collega’s die te veel werk hebben. Ook hiervoor kunt u contact met mij opnemen.

Op maat

Wanneer u een specifiek meubelstuk nodig hebt welke niet in een meubelzaak te verkrijgen is kunt u bij mij terecht voor een ‘op maat’ oplossing. Ik werk dan op de volgende wijze:

Ik kom indien gewenst bij u op bezoek voor een vrijblijvend gesprek. In dit gesprek bespreken wij de mogelijkheden. Vervolgens ga ik een aantal ontwerpen maken en kunt u een keuze maken welke het meeste aansluit op uw wensen. Ik pas hier en daar nog wat aan en ga het meubelstuk maken. Uiteindelijk zal u het meubelstuk aanschaffen welke volledig op uw wensen aansluit.

Kennismaking

Ontwerp

Product